MIYABI Brusný kámen #400

MIYABI Brusný kámen #400

ZNAČKA: MIYABI

Cena: 2479.00 CK

Brusný kámen #400 MIYABI je syntetický keramický kámen původem z japonské vyhlášené továrny Naniwa, která vyrábí brousící příslušenství té nejvyšší kvality již více než 60 let. Brusné kameny Naniwa jsou celosvětově uznávané a používá je řada významných šéfkuchařů. Kámen můžete použít samostatně, ale ideální je vložit kámen do dřevěné základny Basic Kit Miyabi – ostření bude mít hladší, plynulejší a rychlejší průběh. Kámen o rozměrech 21 x 7 x 2,5 cm dokáže efektivně nabrousit ostří až na extrémní ostrost. Opotřebení je minimální a kámen vám vydrží dlouhé roky. Ačkoliv je kámen vyroben pro japonské nože MIYABI, je možno ho použít na nože vyrobené z jakéhokoliv druhu oceli. Dlouhá životnost – extrémně nízké opotřebení Efektivní dosažení optimální ostrosti nože Ultra rychlý brusný efekt Zrnitost 400 Ideální pro použití se základnou Vhodné pro všechny typy nožů, s výjimkou keramických Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nutné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků MIYABI bude tento úkol snadný.

MIYABI Brusný kámen #400 e-shop >>


Zákazníci prohlíželi také:
WÜSTHOF Ocílka diamantová 26 cm zrnitost J 180

WÜSTHOF Ocílka diamantová 26 cm zrnitost J 180

Diamantová ocílka WÜSTHOF umožňuje dokonalé, jemné a především rychlé broušení nožů. Je nutné počítat s tím, že diamantový povrch se používáním obrušuje, stejně tak materiál čepele nože je obrušován. Plastová rukojeť s kovovým poutkem pro zavěšení. Slouží k vytvoření nového ostří nože Potažená průmys.. info >>




WÜSTHOF Dvoustupňový brousek na nože s nýtovanou rukojetí

WÜSTHOF Dvoustupňový brousek na nože s nýtovanou rukojetí

Jedním z velmi oblíbených produktů německé značky WÜSTHOF je dvoustupňový brousek na nože s nezapomenutelným designem nýtované rukojeti. Brousek je určen pro všechny nože. Jeho použití je jednoduché a bezpečné. Dvoustupňové broušení nevyžaduje speciální znalosti broušení na brusném kameni či ocílce, postačí jen n.. info >>




WMF Ocílka 23 cm Spitzenklasse Plus

WMF Ocílka 23 cm Spitzenklasse Plus

I ty nejlepší nože časem a používáním ztrácení svou ostrost. Proto byste je měli pravidelně ostřit ocílkou (výjimku tvoří nože s pilovitým ostřím, např. nůž na chléb). Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 20°) k ocílce a střídavě z jedné a z druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Na obalu nale.. info >>