Pánev COOKCELL nepř. povrch 3 vrstvá pr. 24x4,5 cm, pr. 24 cm

Pánev COOKCELL nepř. povrch 3 vrstvá pr. 24x4,5 cm, pr. 24 cm

ZNAČKA: Orion

Cena: 899.00 CK

Unikátní pánev z řady nádobí COOKCELL HYBRID kombinuje nepřilnavý povrch a nerezovou ocel. Vzhledem k tomu, že nádobí má mnoho bodů, které mají vrstvu povrchu navíc, pánev má větší tepelnou konzervaci a vyšší přenos tepla než standardní nádobí. Je to nádobí s nepřilnavým povrchem, které Vám poskytne snadnější čistění ve srovnání s ostatním nádobím z nerezové oceli. Na povrch můžete použít i kovové nástroje, zůstane nepoškozený. Pánev je možné zavěsit. Je vhodná na všechny typy spotřebičů, do trouby do max. teploty 260 °C. Materiál: 3vrstvé nádobí - vnitřní kvalitní nerez s nepřilnavým povrchem, hliník, vnější nerezová vrstva

Pánev COOKCELL nepř. povrch 3 vrstvá pr. 24x4,5 cm, pr. 24 cm e-shop >>


Zákazníci prohlíželi také:
LT1127 PALAČINK. PÁNEV 26CM ČERNÁ LAMART

LT1127 PALAČINK. PÁNEV 26CM ČERNÁ LAMART

Pánev na palačinky z řady Multicolor značky Lamart je vyrobena z vysoce odolného hliníku s vnitřním antiadhezivním povrchem, který je odolný proti připalovaní. Použitý materiál je bezpečný, bez použití PFOA i PTFE. Umožňuje rychlé a rovnoměrné vaření na základě rychlého přenesení tepla. Ergonomická měkčená ru.. info >>




Berlinger Haus Pánev Burgundy Metallic Line, 28 cm

Berlinger Haus Pánev Burgundy Metallic Line, 28 cm

Pánev Burgundy Metallic Line značky Berlinger Haus - ideální pomocník pro začínající i zkušené kuchaře a také elegantní doplňek kuchyně. Pánev je vyrobena z vysoce odolného kovaného hliníku. Díky 3vrstvému nepřilnavému mramorovému povrchu se vám žádné jídlo nepřipálí. Turbo indukční dno ušetří až 35 % energ.. info >>




TESCOMA pánev i-PREMIUM Stone ø 32 cm , pr. 32 cm

TESCOMA pánev i-PREMIUM Stone ø 32 cm , pr. 32 cm

Pánev s "kamenným" povrchem - to je pánev i-PREMIUM Stone značky Tescoma s charakterem přírodního neleštěného kamene.Speciální zvrásněný nepřilnavým povrch, díky kterému jsou maso a další suroviny na pánvi položeny na velkém množství malých výstupků, umožňuje, aby se tuk a šťáva dostaly pod připravovaný pokrm... info >>